Man,  Tips

Dofta gott som man

Klart som att också män ska dofta gott! Finns ingen anledning att män ska gå ut som en svettig Skogsmulle och umgås med folk i dagens läge. Det var inte heller så länge sedan det inte fanns så många bra produkter för män. Men idag går det att hitta allt från fräscha deodoranter och ansiktskrämer till en uppsjö av olika parfymer med eggande dofter.

Förr i tiden

Går du dessutom tillbaka kanske 40 år i tiden så var det nästan fjantigt att män skulle ta hand om sig själva. Som tur är har det ändrat sig ordentligt. Det är bara att fråga alla fruar och flickvänner. Vem vill inte ha en fräsch man?

Numera finns det ett bra utbud på nätet också för män, där det går att hitta bra produkter till vettiga priser. Vilket gör att alla män kan piffa upp sig. Vi tjejer ligger traditionellt och historiskt lite i framkant med just sådana kunskaper och har länge haft resurser tillgängliga.

Det är mycket som ska fixas till, både i ansikte och för kropp. Men det är mödan värt att vara fräsch, vilket är något ALLA män borde tänka på. Även om du har varit gift i 30-40 år blir du uppskattad för att du tar hand om dig. Så sätt i gång bara!

Comments Off on Dofta gott som man