Kvinna,  Mode,  Tips

Funktionella träningskläder för kvinnor

De andra flesta säger sig vilja träna för att hålla kroppen i form och konditionen på topp. En hel del börjar också träna men efter en tid kan det ta emot, det blev kanske inte så roligt som man tänkt sig.

Sköna och funktionella kläder

Ett av skälen till att många lägger av är att man inte redan från början brydde sig om att skaffa riktiga kläder att träna i, kläder som är funktionella, sköna och som man känner sig snygg i. Är du en av dem, gör dig själv en tjänst och ta en titt på detta utbud!

Rätt utrustning är A och O

Måns Möller har åkt Vasaloppet tio gånger. Han gjorde det dels för att slå världsrekord men också för att samla in pengar till Viggo Foundation. Han hade satsat ordentligt på bra träningskläder för att orka hålla igång i spåret hela tio dagar. Gör det du med!

Träning – det nya hänget

För att inte bli en soffpotatis och lägga på sig oönskade kilon genom att träffas och fika med sina vänner har den tidigare fotomodellen Caroline Winberg satsat på en träff i träningslokalen istället. Ett betydligt hälsosammare alternativ. Ska träningen fungera som en social sammankomst känns det förstås ännu viktigare med snygga, mångfunktionella träningskläder!

Comments Off on Funktionella träningskläder för kvinnor