Kvinna,  Mode

Håll värmen i vinter

Åsikterna om vintertider må gå isär ganska dramatiskt. Somliga älskar vintern och aktiviteterna associerad med den, medan andra omedelbart börjar längta till vår och sommar. Men en sak vi alla har gemensamt är behovet av att hålla sig varm under denna årstid.

Vinterjackan är för många det absolut främsta plagget för att hålla värmen och det är väl värt att investera i en snygg och varm vinterjacka. Lägg gärna ut lite extra på den så har du något som kommer hålla många vintrar framöver.

Samtidigt vill man ju inte att benen ska frysa allt för mycket. Vilket är varför det också är en bra idé att investera i ett riktigt bra underställ. Och du behöver inte ens spendera mycket för att få något som kan göra stor skillnad.

På så sätt kan du fortsätta använda leggings eller till och med strumpbyxor och kjol om det inte är allt för kallt ute. Vintermodet kan ibland kännas lite väl restriktivt, men alla som lärt sig att lager på lager är det bästa sättet att hålla ute kylan och inne värmen vet också att det inte behöver vara fullt så illa som många målar upp det.

När det förstås blir riktigt kallt ute är det ingen dum idé att ha lite mer ordentliga plagg redo. Att ha lager som är enkla att ta av är väldigt skönt när du exempelvis ska gå till och från jobbet.

Comments Off on Håll värmen i vinter