Tips

Städa och gå igenom dina smycken

Vi har en förmåga att samla på oss en massa saker som vi tillslut kanske inte har så stor koll på. Det kan vara smycken, kläder eller annat som vi tillslut aldrig använder. Det kan vara en fördel att städa och gå igenom dina smycken emellanåt.

Vem vet du kanske har smycken som kan vara värda pengar som du antingen köper något nytt eller sätter in på ett sparkonto till framtida utgifter. Har du dessutom en massa guldsmycken som aldrig används så kan du sälja detta på nätet och få en ordentlig slant för dessa. Smycken som du inte haft på dig de senaste åren behöver inte ligga i ditt smyckeskrin och ta upp en massa plats. Det är bättre att sälja av dessa och få pengar som du ak göra något skoj för.

Guldpriset är relativt stabilt och du kanske sitter på en liten gruva nästintill en förmögenhet. Ta för vana att regelbundet kolla upp vilka smycken som används, vad du vill ha kvar och sälj det som inte används. Det kan vara en skön känsla att få rensa ut lite mellan varven och då få plats och råd att köpa något nytt och spännande.